Onze Guus,
Al op hele jonge leeftijd is hem de liefde voor de Indonesische keuken bijgebracht. Als kleine katjang startte hij onderaan de ladder bij z’n moeder in de dapur, waar hij belangrijk werk mocht doen, hij was namelijk verantwoordelijk voor de afwas.
Toen hij wat ouder werd kreeg hij er taken bij en mocht hij ook écht meewerken in de toko van zijn moeder. Eerst alleen maar roeren, roeren en blíjven roeren in de pindasaus, zodat het niet zou aanbranden. Later mocht hij zelfs de loempia’s vouwen en lempers rollen en zo kreeg hij steeds meer en meer kennis van de Indonesische keuken met al z’n exotische smaken.
Na jaren in veel te chique Aziatische restaurants te hebben gewerkt, werd het dan toch écht tijd om ook zijn eigen restaurant te openen. Guus vond het vooral belangrijk dat het een gezellig restaurant werd, waar iedereen welkom is, zich senang voelt met dezelfde warmte als bij zijn moeder in háár toko en waar de lekkerste klassieke Indonesische gerechten worden geserveerd.
Best aardig gelukt toch?